Latest Announcement
Posted by TakingITGlobal for Educators on 21 May 2011

Denne plassen er for deg å utvikle og forandre slik du tror er best. Klasserommet er utfylt på forhånd med innhold og ressurser som kan hjelpe deg i undervisningen. Jeg oppmuntrer deg til å bla gjennom klasserommets sider og beholde det du liker, slette det du ikke vil ha med og legge til ytterligere ressurser/sider for å tilpasse denne plassen til klassen din. Tidsfristene for alle oppgavene er allerede satt for en uke fra nå men, som med alt innholdet i klasserommet, kan du forandre tidsfristene til behovene deres.

Det virtuelle klasserommet  har diverse funksjoner som du kan bruke for å engasjere elevene dine i å lære om klimaendringer. Du kan bruke denne plattformen til å:

  • Gjøre det mulig for elevene dine å fortsette å koble kunnskap sammen og lære utover tiden de har på skolen.
  • Ha kontankt med andre klasser rundt om i verden som også bruker Tread Lightly tematisk innhold i et sted hvor dere kan lære og arbeide sammen for å  få et globalt perspektiv på miljøspørsmål.
  • Hjelpe elevene dine utvikle sine datakunnskaper i et trygt, lærerstyrt miljø.
  • Invitere gjester til å dele kompetansen sin om klimaendringer og sammenhengende miljøspørsmål. .
  • Dele filer, nettsider, foto og video relatert til ditt Tread Lightly arbeid.

Hvis du trenger hjelp med bruk av TIGed, kan du stikke innom "kontoret" i åpningstidene reklamert på TIGed støtteside for å stille spørsmål eller få en sideomvisning i reell tid, eller send en melding til info@treadlightly.me. På støttesiden finner man også opplæringsvideoer og svar på ofte stilte spørsmål. Alle funksjonene nevnt her er også mer detaljert forklart i vår TIGed bruksanvisning

Når du er klar til å legge til elever i klasserommet, kopier eller skriv ut denne meldingen for å lagre opplysningene gitt her før du sletter det og skriver din egen velkomstmelding til elevene dine. Jeg håper at du vil like å bruke denne plassen til å hjelpe elevene din bli miljøansvarlige - i dag, og i fremtiden! Og ikke nøl med å ta kontakt, jeg ser frem til dine spørsmål og kommentarer.

~ Katarina Rankovic, Norsk språk- og engasjementkoordinator for Tread Lightly

katarina@treadlightly.me

Tread Lightly fra TakingITGlobal på Vimeo.

Recent Activity