Latest Announcement

Velkommen!

Posted by TakingITGlobal for Educators on 16 Mar 2011

Dette rum er dit til at udvikle og ændre, så det passer dig. Klasseværelset er forudinstalleret med indhold og ressourcer til at guide din undervisning. Jeg vil opfordre dig til at gennemse klasseværelset og beholde det, du kan lide, slette det, du ikke kan lide og tilføje det, du synes der skal til for virkelig at gøre rummet til dit eget. Som standard er opgavernes deadline sat til en uge fra nu, men som med alt andet inhold, kan du ændre datoerne, så de passer til det, du vil lave.

Platformen - det virtuelle klasseværelse - har en variation af egenskaber, du kan bruge til at engagere dine elever i at lære om klimaforandring. Du kan bruge dette rum til at:

  • Gøre dine elever i stand til fortsat at opsøge og lære efter deres skolegang.
  • Komme i kontakt med andre klasser fra hele verden, der bruger Tread Lightly's tematiske indhold   i et samarbejdsrum for at opnå et globalt perspektiv ved at arbejde sammen.
  • Hjælpe dine elever med at udvikle deres computerfærdigheder i et trygt lærerstyret miljø.
  • Invitere gæster til at dele deres ekspertise om klimaforandringer og beslægtede miljøproblemer.
  • Dele filer, hjemmesider, billeder og videoer, der er relaterede til dit Tread Lightly arbejde.

Hvis du har brug for assistance, når du bruger TIGed, kan du henvende dig i løbet af en af de ugentlige kontortimer, der er offentliggjort på TIGed support siden, så kan du stille spørgsmål, få en live tour på siden eller send en mail til info@treadlightly.me. Supportsiden tilbyder også videoguides og svar på ofte stillede spørgsmål. Alle de nævne egenskaber er også uddybet i vores TIGed brugermanual.

Når du er klar til at tilføje elever til klasseværelset, så kopier eller udskriv denne meddelelse, for at gemme informationerne, før du sletter den og laver din egen personlige velkomsbesked til dine elever. Jeg håber, du kommer til at nyde at bruge dette rum til at hjælpe dine elever til at blive klimaforvaltere - i dag og i fremtiden! Og du skal naturligvis være velkommen til at kontakte mig, jeg vil se frem til dine spørgsmål og kommentarer.

~ Agnes Lunde, Dansk Tread Lightly Sprog- og Engagementkoordinator

agnes@treadlightly.me

Tread Lightly from TakingITGlobal on Vimeo.

Recent Activity