Latest Announcement
Posted by TakingITGlobal for Educators on 16 Mar 2011

Denna funktion är din att utveckla och förändra på de sätt som passar dig och dina elevers behov. Klassrummet är redan laddat med en del innehåll - men du är fri att bekanta dig med klassrummet, spara det du gillar, ta bort de andra, och lägg till annat som du kommer att ha användning av för att göra ytrymmet till ditt eget. Alla uppgifter har en standardinlämnignstid på en vecka från det att uppgiften publiceras, men likt allt annat kan du ändra detta för att passa just dina behov.

Det virtuella klassrummet har flera funktioner som du kan använda för att engagera dina elever att lära sig mer om klimatförändringarna. Du kan använda denna plattform till att:

  • Låta dina elever fortsätta att lära sig utöver sina timmar i skolan.
  • Koppla upp mot med andra klasser världen runtnnect with other andra klasser världen runt som använder Tread Lightlys virtuella klassrum för att få ett globalt perspektiv av klimatförändringarna och livet i stort.
  • Help your students to develop their computer skills in a safe, teacher moderated environment.
  • Invite guests to share their expertise about climate change and interrelated environmental issues.
  • Share files, websites, photos, and videos related to your Tread Lightly work.

Om du behöver hjälp med att använda TIGed, kan du passa på under de tider som anvisas på TIGed's support sida för att ställa frågar eller få en virtuell guidad tur. Supportsidan har också video-guider och svar på vanliga frågor. Alla funktioner finns också beskrivna i detalj i TIGeds användarmanual. Mycket av den information som kan nås via TIGeds hemsida är på engelska, men service på svenska finns alltid tillgänglig via email: svenska@treadlightly.me.

När är färdig att lägga till dina elever till klassrummet, kopiera eller skriv ut informationen i detta meddelande innan du tar bort det, och skapa ditt eget välkomstmeddelande till dina elever. Jag hoppas att du kommer tycka om att använda detta verktyg. Hör gärna av dig, jag ser fram emot att få ta del av dina frågor och kommentarer.

~ Edvin Arnby Machata, Tread Lightly Language & Engagement Coordinator

edvin@treadlightly.me

Tread Lightly från TakingITGlobal via Vimeo.

Recent Activity